Hva skal jeg kalle hunden min?

Det er mye som er utrolig spennende med det å ha hund, men noe som kan være vanskelig å prøve seg på i begynnelsen er det å finne et navn til hunden. Hvis du har lyst på noen forslag, så er det bare å lese videre.

Hvem skal gi hunden navn?

Det er ikke nødvendigvis navnet som er selve problemet når det kommer til hunder. Ofte er det en familie eller et par som skal ha en hund, da kan de være veldig uenige om hva som navnet skal være. Derfor er det viktig at dere finner ut hvem som skal gi navnet. Kanskje dere skal bli enige om at dere må finne noe alle liker?

Hva skal hunden hete?

Du kan hente inspirasjon fra en rekke sider. Her kan du for eksempel se hva de mest populære hundenavnene er for noe. Kanskje du finner noe du liker der?

Det er også ganske vanlig at hvis du har skaffet deg hund fra en oppdretter at de allerede har et navn på hunden. Hvis dere ikke blir enige, så kan det jo være et alternativ å bare beholde dette navnet. Det er jo ingen tvil om at dette er et navn som ofte hunden har lettere for å huske.

Kanskje du ønsker å kalle opp hunden etter noen? Det er jo også et alternativ. Sånn som i The Simpsons der hunden og katten har navn som har tall etter seg, som gjør at de er dette nummeret i rekken.

Grunnen til at det er så vanskelig å velge navn, er jo nettopp det at det må være noe som man kan stå inne for. Navn kan være vanskelig av ulike grunner, men det å være en person som skal velge et navn kan absolutt gjøre prosessen veldig mye lettere.