Fordeler med Cocker Spaniel

Har du lyst på hund i dag, så er det veldig mange raser å velge mellom. Mange som velger uten å tenke over hva det er for slags type hund, kan fort få seg en overraskelse. Hunder er absolutt forskjellige og har mange ulike lynne.

Cocker Spaniel er en fin hund for familier og enslige. Den har mange gode egenskaper som er fint ved en hund. Er du fortsatt i tenkeboksen hva gjelder hund, så kan du få noen gode tips her. En ting bør være at den kan finne tingene dine om du mister dem. Og ikke gjør som andre krabater, gjemmer mobilen og fjernkontrollen til TV.

Apporterende hund

En Cocker Spaniel er en hund som gjør handlinger på kommando. Kanskje har du mistet mobilen bak sofaen eller på bakken. Sjekk her hvilke teknikkdeler du trenger om noe har gått i stykker. Der kan du få masse til mobil, slik som nytt batteri og mobilholder for kamera. Som du kan forevige deg og hunden med.

Liten og rolig

Men Cocker Spaniel elsker å ta det med ro sammen med deg. Den er lydhør og behagelig og en trofast følgesvenn som møter deg i døra. Den kommer seg under sofaen når du skal finne bryteren til dimmeren.

Leken og familiekjær

Har du barn så får du avlastning med denne krabaten. En Cocker Spaniel elsker barn og familien generelt. Den vil bare være en av flokken uansett hvem den er med. Og er det noe den liker, så er det å tulle og leke. Perfekt for storfamilier, par og enslige. Bruk en selfie drone for å fange øyeblikkene sammen.

5.En turvenn

Cocker Spaniel elsker å kose seg, men den trenger også turene sine. Minst en time hver dag, helst mer. Så elsker man å komme seg ut i skog og mark, eller sliter man med helsa, så er Cocker Spaniel en som vil få deg opp av sofaen.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *