Gulv som tåler et firbeint familiemedlem

Hunder er fantastiske, og et herlig tilskudd til en hver familie. Det kommer heller ikke som noe sjokk at hunder er litt ulike oss, og dette gjelder også skadene de tilfører hjemmet. Spesielt på gulvene i huset merker man hundens tilstedeværelse. Klørne sliter nemlig fælt på gulvene, og derfor er det viktig å velge gulv som tåler dette. Her finner du derfor noen gode forslag til hundevennlige gulv, som varer lenge selv med hunder som går oppå det.

Vinylgulv

Vinyl er et stilfullt gulv som kommer i en rekke ulike mønstre, så her kan du velge det som passer ditt hjem best. Det er billig, uten at det går på bekostning av kvaliteten. I tillegg er det behagelig å gå på, og selvfølgelig også slitesterkt mot hundeklør. Det tåler også en del vann, som er veldig praktisk om hunden din har et uhell en gang iblant. På toppen av det hele er det veldig lett å holde rent, hvilket kommer godt med når man har hund.

Korkgulv

Kork er kanskje ikke det man tenker på som det mest stilfulle gulvet, men heldigvis har mye utviklet seg her. Nå i dag får du nemlig tak i korkgulv som ser akkurat ut som ekte tregulv, så du fortsatt kan få et vakkert resultat. Kork har også utrolig mange gode egenskaper, som for eksempel at det isolerer både lyd og varme. I tillegg er det behagelig å gå på, og støtabsorberende, så også dette gulvet tåler helt fint å bli gått på av hunden din.

Det er altså mange gode gulvmuligheter for familier med hund, som faktisk tåler slitasjen fra en hund. Dette trenger heller ikke å gå på bekostning av stilen, for du finner mange flotte gulv som også er slitesterke. Så ved hjelp av disse forslagene håper vi du finner det perfekte gulvet som passer din familie.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *