Paradis for hunder også i syden!

Det er slett ikke nødvendig å sette igjen din firbente venn hjemme dersom du har tenkt deg til syden. Dersom du er ute i god tid med alle forholdsregler, kan du rett og slett bestille en ferieleilighet der man tillater hunder. Det viktigste du må gjøre, er å ordne med rabiesvaksine minst seks måneder før du skal reiser. I tillegg kan det være lurt å bruke en veterinær som har erfaring innen utenlandsreiser med hund. Vedkommende kan slik skaffe deg de pass og attester og vaksiner som trengs før turen. I tillegg til dette må du sørge for å ha et godkjent hundebur i riktig størrelse i forhold til hunden din til selve flyturen. Dette kalles for Yata-godkjente bur.

Jente med hund på stranden

Grunnen til at syden kan sees på som et paradis for hundeeiere, er at hunder kan stort sett bli med på det meste. Noen strender kan være stengt for hunder, mens andre steder kan faktisk tilby egne hundeområder ved stranden. Det er nesten ingen som sier noe dersom du tar med hunden på restaurant eller kafè, og de aller fleste elsker hunder. Dersom du allerede har ordnet alt som trengs for å kunne reise med din hund, men mangler penger til selve turen? Da er det centum.no kan komme til nytte. Her kan du enkelt ta opp et forbrukslån som vil gjøre deg i stand til å reise akkurat dit du skulle ønske. Du vil jo ha hele vinteren til å betale ned på lånet. Lev derfor livet til det fulle sammen med hunden og resten av familien din, du lever jo bare en gang! Hunden vil helt sikkert takke deg for at du har tatt deg bryderiet med å legge alt til rette for at den skal få feriere sammen med deg. De aller fleste hunder blir ganske triste om de blir etterlatt alene på en kennel.

Klargjør hunden din psykisk

Bulldog i forsetet på bilen

Det er ikke bare det praktiske som må klargjøres før du reiser land og strand rundt med hunden. Den bør også være psykisk klar for en slik reise. Hos K9 Club International kan du trene opp hunden din til det meste, blant annet innen lydighet og forsvarstrening. Dersom du har en hund som er trent opp til å forsvare deg, vil du også føle deg mye tryggere om du går nedover en gate om kvelden i en ukjent by. Ta kontakt med kun profesjonelle treningssteder dersom du ønsker en slik spesialtrent hund. Dette er ingen spøk, verken for deg eller din gode firbente venn. I noen land kan det være mer kriminalitet enn andre steder, og bare det å ta ut penger i nærmeste minibank kan skape en farlig situasjon. Dersom hunden din sitter bak deg og passer på, vil du nesten alltid kunne føle deg trygg på at ingen prøver å stjele fra deg! Generell lydighet er likevel det viktigste når du skal reise, for det å ha en hund som ikke lystrer kan føre til både pinlige og farlige situasjoner.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *